Rolhorraam


Het stijlvolle en solide ontwerp in combinatie met comfortabel bedieningsgemak maken dit rolhorraam tot een absoluut kwaliteitsproduct. De decoratief vormgegeven cassette waarin het gaas zich oprolt, is slechts 36 mm diep. Het rolhorraam kan daarom zowel op het kozijn als in het kozijn worden gemonteerd. Wij leveren de rolhorren standaard met een remsysteem, zodat de trekstijl niet hard in de cassette terugschiet. Het rolhorraam is weerbestendig en onderhoudsvrij. Naast de aangegeven kleuren zijn er ook nog andere RAL-kleuren op aanvraag beschikbaar, bij deze kleuren wordt een meerprijs gevraagd.
Dit raamrolhor heeft nagenoeg dezelfde kenmerken als het standaardmodel echter heeft deze een wat robuustere cassette waarin het gaas zich oprolt en is 42 mm diep. Het rolhorraam kan daarom zowel op het kozijn als in het kozijn worden gemonteerd. Wij leveren de rolhorren standaard met een remsysteem, zodat de trekstijl niet hard in de cassette terugschiet. Het rolhorraam is weerbestendig en onderhoudsvrij. Naast de aangegeven kleuren zijn er ook nog andere RAL-kleuren op aanvraag beschikbaar, bij deze kleuren wordt een meerprijs gevraagd.
Dit absolute topmodel onderscheid zich ten opzichte van de andere rolhorren door de verschillende bedieningsmogelijkheden. Buiten de standaard bediening kun je ook kiezen voor de click-clack sluiting of de kettingbediening welke bij hoge ramen zeker een uitkomst biedt. De cassette waarin het gaas zich oprolt en is 42 mm diep. Het rolhorraam kan daarom zowel op het kozijn als in het kozijn worden gemonteerd. Wij leveren de rolhorren standaard met een remsysteem, zodat de trekstijl niet hard in de cassette terugschiet. Het rolhorraam is weerbestendig en onderhoudsvrij. Naast de aangegeven kleuren zijn er ook nog andere RAL-kleuren op aanvraag beschikbaar, bij deze kleuren wordt een meerprijs gevraagd.

Bekijk onze Rolhorramen