Over onsEven voorstellen

Horren voor je huis is opgericht in 2000 en geeft u een duurzaam advies op maat en zorgt voor een vlekkeloze oplevering van uw horren. Horren voor je huis houdt zich nagenoeg uitsluitend bezig met horren en is daarmee uniek in zijn soort. Specialisme en vakmanschap zijn voor ons de hoofdzaak en dat verzekert u van kwaliteit. Wij werken uitsluitend met A-merken en producten. Daarnaast volgen we de trends en innovaties op de voet zodat we u altijd het meest actueel kunnen adviseren.

Ruim 20 jaar ervaring


Op maakt gemaakt

Kiezen voor duurzame kwaliteit, gecombineerd met aantrekkelijke individuele mogelijkheden, daar draait het om bij de maatwerk horsystemen van Horren voor je huis. Zo kunt u bijvoorbeeld een keuze maken uit diverse kleuren, verschillende gaasdoeken en afwijkende uitvoeringen en toepassingen. Met de zekerheid dat u kiest voor horsystemen, die gemaakt zijn van hoogwaardige materialen.


Uitstekende kwaliteit

Bij ons bent u verzekerd van de beste kwaliteit horren. Wij vinden het net zo belangrijk als u dat u in uw woon- of slaapkamer kunt ontspannen met de ramen open, zonder dat er allerlei vervelende insecten binnenkomen. Wij zijn erg zeker van de kwaliteit van onze horren, daarom bieden wij u twee jaar volledige fabrieksgarantie op al onze producten.


Meet en Montage service

Een van de meest essentiële zaken van de horren is de montage. Een horraam of hordeur functioneert alleen goed wanneer deze ook vakkundig is geplaatst. Daarom wordt het meten en plaatsen van onze hordeuren en horren voor u verzorgd.


Klantgerichtheid

Horren voor je huis geeft hoge prioriteit aan de tevredenheid van de klanten en het verlenen van goede service.